Gå til indhold

PERSONDATAPOLITIK

Behandling af personoplysninger

Formål

Hos Armatec beskytter vi dit privatliv. Du kan trygt betro os dine personoplysninger og føle dig sikker på, at de vil blive behandlet med fortrolighed. Vi følger den gældende databeskyttelseslovgivning samt interne regler om hvordan oplysninger rent praktisk bliver håndteret.

Baggrund

Vi behandler kun dine personlige oplysninger til specifikke og eksplicitte formål, og vi stræber altid efter at bruge de mindst integritetsfølsomme data.

Vi kan have brug for dine personlige oplysninger for at overholde aftaler eller love og foretage kunde- og markedsanalyser. Vi kan også have brug for dine personlige oplysninger for at give dig god service som markedsføring, opfølgning og information.

Du har ret til at modsætte dig brug af personoplysninger til direkte markedsføring. Når vi indsamler personlige oplysninger om dig for første gang, får du mere information om dette og hvordan du modsætter dig det.

Retningslinjer

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Vi behandler kun personlige oplysninger, når vi har retsgrundlag.

Her er eksempler på de personlige data, vi behandler:

  • Navn
  • Adresse
  • Mailadresse
  • Telefonnummer
  • Titel
  • Oplysninger som du uopfordret og frivilligt har opgivet
  • Indhold, som du offentliggør, f.eks. brugergenereret indhold

Hvordan har vi adgang til dine personlige oplysninger?

I tilfælde hvor det er nødvendigt eller på anden vis er hensigtsmæssigt, vil vi indhente dit samtykke, inden vi begynder at behandle dine personlige oplysninger. Du giver samtykke ved at acceptere vores vilkår og betingelser.

Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Vi behandler ikke dine personlige oplysninger eller indhenter nye, forudsat at det ikke er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser i henhold til kontrakt eller lov.

Vi har også adgang til dine personlige oplysninger på følgende måder:

  • Oplysninger du direkte har givet Armatec A/S
  • Oplysninger som registreres når du besøger vores hjemmeside
  • Oplysninger vi modtager fra offentlige registre
  • Oplysninger vi modtager ved ansættelse af en af vore medarbejdere
  • Oplysninger vi modtager, når du tilmelder dig et af vores kurser eller seminarer
  • Oplysninger vi modtager, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Oplysninger vi modtager, når du svarer på vores spørgeskemaer
  • Oplysninger vi modtager, når du deltager i undersøgelser
  • Oplysninger vi modtager, når du kontakter os, søger ansættelse hos os, besøger os eller på anden måde kontakter os.

Hvilke oplysninger giver vi dig?

Når vi indsamler dine personlige oplysninger for første gang, informerer vi dig om, hvordan vi har modtaget personoplysningerne, hvad vi vil bruge dem til, hvilke rettigheder du har i databeskyttelseslovgivningen og hvordan du bruger dem. Du vil også blive informeret om, hvem der er ansvarlig for personlig databehandling og hvordan du kontakter os, hvis du har spørgsmål eller har brug for at fremsætte en forespørgsel eller en anmodning omkring dine personlige oplysninger og / eller rettigheder.

Bliver dine personlige oplysninger behandlet på en sikker måde?

Vi udarbejder rutiner og praksis for at sikre, at dine personlige oplysninger håndteres sikkert. Udgangspunktet er, at kun medarbejdere og andre personer i organisationen, der har brug for personlige data til at udføre deres opgaver skal have adgang til dem.

I tilfælde af følsomme personoplysninger har vi etableret særlige kompetencer, hvilket betyder højere beskyttelse af dine personlige data.

Personlige oplysninger bevares kun så længe der er et behov for at bevare dem for at kunne opfylde de formål, som oplysningerne blev indsamlet til.

Vores sikkerhedssystemer udvikles med din integritet i fokus og beskytter i høj grad mod indtrængen udefra, eventuelt tab af oplysninger og andre elementer, der kan true dit privatliv.

Vi anvender ikke personlige oplysninger i andre tilfælde end dem, der udtrykkeligt er angivet i denne politik.

Hvornår videregiver vi dine personlige oplysninger?

Vores udgangspunkt er ikke at videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre du har givet dit samtykke til det, eller hvis det ikke er nødvendigt at opfylde vores forpligtelser i henhold til kontrakt eller lov. I tilfælde, hvor vi udsender personlige oplysninger til tredjeparter, etablerer vi fortrolighedsaftaler og sikrer, at personoplysninger behandles på en sikker måde.

Ansvar

Armatec A/S er ansvarlig for personlige oplysninger, hvilket betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personlige oplysninger samt at dine rettigheder overholdes.