Siirry sisältöön

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterin nimi: Oy Armatec Finland Ab asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittely

Tarkoitus

Suojelemme yksityisyyttäsi. Antaessasi meille henkilötietosi, voit luottaa siihen, että noudatamme niiden käsittelyssä nykyistä tietosuojalainsäädäntöä sekä sisäisiä tietojen käsittelyn sääntöjä.

Taustaa

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vain määrättyihin tarkoituksiin, ja pyrimme aina käyttämään yksityisyyden kannalta vähiten arkaluonteisia tietoja.

Saatamme tarvita henkilökohtaisia tietojasi voidaksemme noudattaa sopimuksia tai lakeja ja voidaksemme tehdä asiakas- ja markkinointianalyyseja. Saatamme myös tarvita henkilökohtaisia tietojasi tarjotaksemme hyvää palvelua, kuten markkinointia, seurantaa ja tiedottamista.

Sinulla on oikeus estää henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointiin.

Suuntaviivat

Mitä henkilötietoja me keräämme ja säilytämme?

Käsittelemme vain henkilötietoja, joihin meillä on laillinen oikeus. Seuraavassa on esimerkkejä käsiteltävistä henkilötiedoista:

• Nimi

• Osoite

• Sähköpostiosoite

• Puhelin

• Tehtävänimike

• Rekisteröinnin yhteydessä vapaaehtoisesti antamasi tiedot

• Julkaisemasi sisältö, ns. käyttäjän luomaa sisältö

Kuinka saamme henkilötietosi käyttöömme?

Saatamme saada henkilökohtaisia tietojasi seuraavilla tavoilla:

• Tiedot, jotka itse toimitat meille

• Tietoja, jotka rekisteröityvät vieraillessasi verkkosivuillamme

• Tiedot, jotka saamme julkisista rekistereistä

• Tiedot, joita saamme yhteydenotostasi henkilökuntaamme

• Tiedot, jotka saamme ilmoittautuessasi kursseillemme tai seminaareihimme

• Tiedot, jotka saamme tilatessasi uutiskirjeitä ja muita julkaisuja

• Tiedot, joita saamme vastatessasi kyselyihin ja tutkimuksiimme

• Tiedot, jotka saamme ottaessasi meihin yhteyttä, hakiessasi meille töihin tai vieraillessasi meillä

Hyväksymällä yleiset käyttöehtomme hyväksyt tietojesi käytön.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Emme enää käsittele henkilötietojasi tai kerää uutta, edellyttäen, ettei sopimuksen tai lain mukaan velvollisuutemme ole niin toimia.

Käsitelläänkö henkilötietojasi turvallisella tavalla?

Lähtökohtana on, että vain henkilökuntaamme kuuluvat henkilöt, jotka tarvitsevat henkilötietoja tehtäviensä hoitamiseen, pääsevät tietoihisi käsiksi.

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin ne täyttävät tarpeen, jota varten tiedot kerättiin.

Periaatteena turvajärjestelmässämme on yksityisyyden suojaaminen, suojautuminen verkkohyökkäyksiä vastaan sekä tietojen säilyvyys ja muuttumattomuus.

Milloin luovutamme edelleen henkilötietosi?

Lähtökohtamme ei ole luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, ellet ole antanut siihen erillistä suostumusta, tai jos se ei ole välttämätöntä täyttääksemme sopimuksemme tai lainsäädännön mukaiset velvollisuutemme.

Mitä tietoja annamme sinulle?

Voit jättää yhteydenottopyynnön jos sinulla on kysymyksiä koskien henkilökohtaisia tietojasi ja / tai oikeuksiasi.

Vastuu

Oy Armatec Finland Ab on rekisterinpitäjä, joka tarkoittaa, että olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksien käytöstä.

Copyright © 2018 Oy Armatec Finland Ab, All rights reserved.

TIETOSUOJASELOSTE 2018 Oy Armatec Finland Ab.pdf (PDF file, 342 kB)